donderdag 7 juni 2012

Introductieweek

Introductie

Na alle formaliteiten zoals klassenindelingen, kennismakingen etc. verspreid over de eerste (dins)dag, verzamelde iedereen bij de bussen op woensdagochtend om te kunnen beginnen aan een lange drukke dag. We bezochten het MOTI in Breda (Graphic Design Museum), De Pont in Tilburg, het Textielmuseum in Tilburg en Stedelijk Museum in 's-Hertogenbosch.
Op donderdag maakten we een begin aan het omtoveren van het atrium tot WhiteTrashCity. Elke klas had een gedeelte op de witte vloer beschikbaar om deze vervolgens in te delen met tekenen die passen bij het concept van de stad. Dat van ons was het drukke stadsleven in contrast met een amusementspark aan het strand, waar de zakenlui zich na een lange dag konden ontspannen.
Tussen het werken door heb ik vele praatjes gemaakt met klasgenoten. Zo leer je ze een beetje kennen. Ter afsluiting van de dag hielden we een gezellige picknick met de klas op het grasveld achter de school. Iedereen had wel wat eten en drinken meegenomen, zo was er genoeg voor iedereen.
De laatste dag begon met de bouw van de stad. Ieder had verschillende witte materialen meegenomen. Na een gezellig dagje vol geknip, geteken en geknutsel, was onze eerste tentoonstelling een feit. Deze bleef de gehele week erop staan in het atrium.
De dag werd afgesloten met een paar drankjes en in de vloeibar (kantine).
De introductieweek van het propedeusejaar was zeer geslaagd! Het ging erg snel voorbij en voor je het weet begon de eerste officiele werkweek. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten